torstai 2. maaliskuuta 2017

Höpinää

Keskiviikkona kävin hakemassa salikortin ja tänään kävin vähän testailemassa paikkoja. Ikävä kyllä osuin juuri ruuhkaisimpaan aikaan ja koko paikka oli aivan täynnä. Jos ensi viikolla pääsisin hieman myöhemmin paikalle niin saisi rauhassa tehdä, eikä tarvitsisi "jonotella" laitteisiin. Ihan kiva fiilis jäi tästä kerrasta vaikka olinkin ihan pihalla missä mikäkin laite on, mutta ensi kerralla tietää jo paremmin. Jäin miettimään miksi olen alunperin edes salilla käymisen lopettanut, se on kuitenkin osoittautunut mulle mieluisimmaksi liikunnan muodoksi. Tästä eteenpäin tarkoitus olisi käydä kolme kertaa viikossa salilla ja ainakin kerran viikossa lenkillä.

Syöminen ei ihan alkanut suunnitellusti, mutta ainakin sain syötyä tänään aamupalan, kun yleensä se on aina jäänyt kokonaan pois. Huomisen ruuat tein jo valmiiksi niin ei tarvitse keksiä tekosyitä miksi en jaksaisi tehdä ja mitä muuta suuhun voisin sen sijaan laittaa.

Aamupalaksi smoothie ja monivitamiinipillerit



Kokeilinpas tänään myös mittailla kroppaani, ei se ollutkaan ihan niin helppoa mitä ajattelin. Järkytyin tietenkin mittanauhan lukemista, mutta eniten järkytti vaa'an lukema 80kg. Tasan kahdeksankymmentä hemmetin kiloa!! Painoindeksi tällä hetkellä 31.25 eli merkittävä ylipaino! Oon siis taas lihonnut kahdessa kuukaudessa melkein neljä kiloa.. no tästä on hyvä aloittaa. Kropastani sain myös otettua kuvia, mutta tarvitsen vähän paremmanlaatuisia niistä, että ne tänne voisin laittaa. Niitä odotellessa! No tavoitteet on asetettu, elokuun ensimmäinen päivä painon pitäisi näyttää -10kg eli tasan 70kg. Halusin asettaa realistisen ja suht helpon tavoitteen näin alkuun jos vaikka mielenkiinto ja motivaatio pysyisi paremmin yllä :) toki jos paino näyttää aiemmin tuon kymmenenkiloa vähemmän niin asetetaan uudet tavoitteet! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti