keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Vaaka pohdintoja

Nyt oon saanut pidettyä ruokavalion suht säännöllisenä ja melkein terveellisenä. Muutaman kerran on ruoka-ajat venynyt yli neljän tunnin ja muutaman kerran oon vaan nopeesti napannut naamaami banaanin ja ollut taas neljä tuntia ilman ruokaa, jonka jälkeen syönyt taas kunnon aterian.

Salilla kävin tänään ja uskalsin lisätä joihinkin liikkeisiin painoa ja ekaa kertaa ikinä tein kyykyt smithissä. En ole siis aikaisemmin vain kehdannut kokeilla sitä vaan tehnyt kyykyt yleensä kahvakuulan kanssa. Jalat tosiaan olivat tänään enemmän happoilla kuin aikaisemmin kiitos jalkaprässille lisättyjen kilomäärän. Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan, vielä kun jaksais tänään raahautua vielä pienelle iltalenkille :)

Pitäisi käydä tänään kaupassa ja napata samalla reissulla vaaka mukaan, että sais nähdä onko mun tuntemukset oikeassa. Tuntuu vain et olisin saanut hiukan painoa lisää. Tiedän kuitenkin että jos vaa'an kotiin ostan alan sillä käydä orjallisesti ja motivaatio saattaa sen myötä pudota. Eli toisaalta tekisi mieli jättää vaaka kauppaan, mutta toisaalta haluan seurata painoani tarkemmin sillä tällä hetkellä en pääse edes kerran kuukaudessa punnitsemaan painoani ollenkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti