lauantai 4. maaliskuuta 2017

Maaliskuun tavotteita

Tämän kuun aikana olisi tarkoitus opetella syömään kolmen-neljän tunnin välein terveellistä ruokaa. Tämä homma kaatui jo eilen, kun huomasin etten ole syönyt moneen tuntiin mitään ja löysin itseni jääkaapilta napostelemassa lihapullia.. ei se mitään en luovuta tähän vaikka niin olen aikaisemmin tehnyt! Nyt vaan pitää skarpata taas hieman. Lupaan olla itselleni armollinen ja saan myös joskus herkutella, sillä olen huomannut, että jos kiellän itseltäni kaiken ei niin terveellisen, niin olen yleensä jo samana iltana mättäämässä kaksin käsin suuhuni kaikkea mahdollista. Kuitenkin herkuttelu saa jäädä vain yhteen päivään ja senkin täytyy pysyä maltillisena.

Salilla rupean käymään 2-3 kertaa viikossa, riippuen siitä millainen muuten viikko-ohjelmani on. Lenkillä olisi tarkoitus käydä 1-2 kertaa viikossa näin alkuun. Haluan kuitenkin jollain tapaa "pehmeän" aloituksen tälle liikkumiselle etten kuluta itseäni heti loppuun ja menetä mielenkiintoani. En kuitenkaan ole harrastanut juuri missään muodossa liikuntaa viimeisen puolen vuoden aikana. Lenkillä kävin joskus ja jouluna, mutta sekin loppui aina ensimmäisen tai viimeistään toisen viikon aikana.

Yksi haastavimmista asioista tulee olemaan veden juominen. Normaalisti saatan juoda päivässä 0-2 lasillista vettä. Nyt pitäisi kuitenkin alkaa nostaa määrää pikkuhiljaa kohti 2-3 litraa. Ei auta muu kuin alkaa kantamaan vesipulloa mukana ja ensi alkuun merkitä ylös paljonko tulee juotua.

Tästä on siis hyvä aloittaa tämä maaliskuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti