sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Postaus ideoita?

On ollut hirveen positiivista huomata, että on jaksanut nyt muutamana päivänä panostaa omaan ruokailuun ja syönyt säännöllisesti sekä terveellisesti. Voin melkein väittää, että se johtuu tuosta Akin ja Ritan Kesäkuntoon valmennuksesta. Siitä on lähtenyt se oma kipinä jonka avulla on saanut itse tietynlaista puhtia keskittyä omiin ruokailuihin. Yleensä tähän mennessä on tottunut vain hoitamaan lasten ruokailut ja jättänyt itsensä siitä pois.

Olo on ollut paljon energisempi ja jaksaa taas tehdä asioita ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Salille on taas kauhee hinku, mutta huomenna vasta. Eilen päätin käydä treenaamassa kun perjantain treenit jäi välistä, koska kahvittelut erään kaverin kanssa vähän venähti.

Olisi kiva kirjoitella vähän jotain erillaisempia postauksia. Onko jollain jotain toiveita mistä voisi kirjoitella? :)


2 kommenttia:

  1. Musta on ollut kiva lukea sun blogista ihan tavallista elämäntapamuutosta tekevän arkea. Ja oot kertonut sekä onnistumisista että takapakeista :) Varsinaista postausideaa ei oo heittää :D Toki mielenkiinnolla jään seuraamaan, tuottaako tuo Akin ja Ritan kesäkuntoon -valmennus miten tulosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itsestä vaan tuntuu, että jankkaan samaa asiaa kerta toisensa jälkeen :D vaikka kaikki päivät on kuitenkin erilaisia. Tuloksia odotellaan täälläkin ja niistä varmasti postauksis tulevaisuudessa tulee :)

      Poista