torstai 11. toukokuuta 2017

Treeniä ja kipua

Moikka! Keskiviikkona kävin salilla ja siitä ei taaskaan tullut yhtään mitään. Porukkaa ei ollut paljon, mutta laitteiden varailijoita ja haaveilijoita senkin edestä. Muutamat liikkeet sain tehtyä ja odottelin siinä sitten puolisen tuntia, että oisin päässyt tekemään yhtä hemmetin liikettä, mutta eräs tyttönen siinä vietti aikaansa puolituntia. Olisin toki voinut kysyä, että meneekö hänellä vielä kauankin, mutta mulla oli niin tyhmä olo, kun olin seisoskellut puolituntia paikallani niin päätin vain poistua paikalta. Jäi kökkö maku suuhun. Ja itseasiassa sama tyttönen oli edelleen siinä laitteessa kun lähdin pois, eli hän oli siinä yli puolituntia.

Tänään päätin käydä tekemässä treenin eilisen huonon fiiliksen takia ja ihme kyllä mulla pamahti polvi kesken kaiken. Koita siinä nyt sitten tehdä askelkyykkyä ja kyykkyjä, kun polvi pettää alta. Väkisin yritin saada askelkyykyt tehtyä, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Mulla on siis aiemminkin ollut tän saman polven kanssa ongelmia, milloin se on ottanut nokkiinsa portaissa tai ratsastaessa. Ikinä ennen ei kyllä näin pahasti ole mennyt. Kerta se ensimmäinenkin. Nyt vaan toivotaan että se lähtisi jälleen kerran itsestään paranemaan.

Ruokailut ovat menneet suhteellisen hyvin, mitä nyt muutamaa lipsahdusta ja ruokailuaikojen venymistä lukuunottamatta. Huomenna vielä treenit niin saa viikonlopun lepuutta polvea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti