tiistai 30. toukokuuta 2017

Sekava?

Kirjoittelusta on nyt ollut vähän pidempi tauko. Johtunee siitä, että flunssa vei voimat enkä uskaltanut salille. Viime viikolla työt vei aikaa. Mutta suurimpana syynä toimi tuo flunssa.

Ton flunssan aikana olin täysin veto pois ja ruoka ei maistunut mitenkähän. Saatoin syödä kerran päivässä yhden leivän ja senkin väkisin vääntäen. Nyt vasta on pikkuhiljaa alkanut ruokakin maistumaan.

Tänään pääsin vihdoin ja viimein salille. Polvi alkoi taas kapinoimaan vastaan. Ärsyttävää. Aloitin tänään syömään magnesiumia jos se vaikka vähän helpottaisi. Ei musta taida ikinä urheilijaa tulla, tuntuu että koko ajan on jotain vaivaa jossain päin kehoa. Edes treenistä ei jäänyt niin hyvä fiilis mitä aikaisemmin. Ehkä se johtui polvesta, kun ei pysynyt taaskaan kunnolla tekemään kaikkia liikkeitä.

Tarvis taas saada otettua niskasta kiinni, mutta tuntuu turhan kaukaiselta tällä hetkellä ruokavalio ja liikunta. Kuvittelin että ois hirveen helppoa noudattaa molempia, mutta mun motivaatio on taas lakastu maton alle. Ehkä se siitä alkaa rullamaan taas jossain kohtaa.

Kamalaa kun tuntuu sekavalta tää teksti. Ei silti mulla on aika sekava fiilis tällä hetkellä. Omalla tavalla väsynyt, mutta kuitenkin pirteä. Outo. No, kirjoittelen taas paremmalla ajalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti