maanantai 3. huhtikuuta 2017

Hyvä treeni, parempi mieli

Eilen illalla päätin käydä siellä kahvakuulassa ja no sain oikean käteni jotenkin riuhtaistua ja se särki koko viime yön. Aamullakin hiukan, mutta päivän mittaan kipu katosi. Nyt se on taas hieman kipeä, mutta ei mitenkään pahasti. Oli hyvä treeni, hiki virtasi ja jäi tunne että on jotain tehnytkin.

Tänään päivällä kävin salilla tekemässä normi treenin ja siihen päälle vielä kiinteytys jumpan. Hitsi että sekin oli tehokas! Sai hien kunnolla pintaan ja lihakset huutamaan. Käsi myös ilmoitti eilisestä, mutta en antanut sen häiritä. Toki himmasin hieman vauhtia ettei kipu olisi pahentunut. Huomasin myös että jotkut ihmiset salilla ilmeisesti paheksuivat jos tämmönen pullukka hikoilee. Oli katseet vaan sen oloisia että mitä tuokin täällä hikoilemassa käy. En silti antanut katseiden lannistaa vaan olin ylpeä omaan suoritukseeni.

Tänään oon yrittänyt netistä katsella uusia treenivaatteita ja kenkiä itselle. Hinnat on vaan aika korkeella ja huomaan usein ajattelevani että en halua ostaa vielä vaatteita koska kuitenkin tässä yritetään laihtua. Mieli tekisi ostaa ainakin koon pienempiä vaatteita mutta toisaalta ajattelee että ei siinä oo mitään järkeä jättää niitä kaappiin odottamaan. Hirveen ristiriitasta ajatusta.

Tajusin myös että en oo esitellyt täällä vielä kunnolla itteeni! Sen teen toivottavasti seuraavassa postauksessa :)


Tän päivän saldoa. Kyllä kelpaa hymyillä :)
Toki istumista on tullut liikaa mutta osaksi voin syyttää koulua kun siellä nyt joutuu istumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti