tiistai 11. huhtikuuta 2017

Otsikko

Hellurei! Viimeviikon sali treenit sujuivat hyvin ja itseasiassa viime viikolla jokaisen salitreenin jälkeen kävin tekemässä vielä puolen tunnin jumpan siihen päälle. Kroppa otti vähän nokkiinsa näin hienosti sanottuna ja päätin pitää tällä viikolla kevyemmän viikon.

Käyn siis salilla normaalisti maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina, mutta jumpat jätän kokonaan välistä ja teen ohjelman kevyemmillä painoilla. Tässä kohtaa on siis hyvä keskittyä tohon ruokavalioon ja säännöllisesti syömiseen. Itseasiassa tämä kevyt viikko tuli todella sopivaan kohtaan, koska tuntuu että se flunssa hiipii taas tänneppäin. Nenä vuotaa ja on vähän hassu olo. Olisi ilmeisesti vaan pitänyt jatkaa sen kevyttoppatakin pitämistä eikä siirtyä vielä kevyempään kevättakkiin! Jännä miten sitä kuvittelee että ulkona on jo kesä vaikka asteita on juuri ja juuri 5 ja tuuli vie siitä mukanaan vielä 3 astetta pois.

Treenailun lisäksi mun pitäis tällä viikolla käydä tekemässä pari puolen tunnin lenkkiä ns. palauttavana liikuntana. Saa nähdä jääkö treenit ja lenkit välistä oman olon takia. Tuntuu muutenkin että turvottaa taas ihan älyttömästi ja että paino olis nousu suunnassa. Vaa'alle kun ei ole tällä hetkellä mitään asiaa niin en sitä voi tarkistaa.

Mulla on tuo itseni esittely postaus tuolla odottelemassa julkaisua. Luultavasti siis senkin julkaisen tässä lähipäivinä. Tässä muutaman viikon aikana oon miettinyt myös suuresti että uskallanko julkaista tänne blogin puolelle omasta kropastani kuvia? Ajatus omasta kropasta netissä kaikkien nähtävillä ja saatavilla ei ihan hirveästi houkuta. Asiaan luultavasti vaikuttaa myös mun oma suhtautuminen kroppaani. Häpeä. Häpeän kroppaani niin paljon tällä hetkellä että sen kuvaavimen omaan käyttöönkin tuntuu kamalalta. Ehkä pääsen näistäkin ajatuksista vielä jonain päivänä eroon. Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti