keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Pikaiset kuulumiset

Noniin tässä on siis ollut nyt kaksi viikkoa taukoa salista. Tulin siis kuitenkin kipeäksi ja toinen viikko meni lähinnä lasten kanssa kotona, kun oli taas vähän pidemmät lomat koulusta. Viime sunnuntaina lähdin salille jumppaamaan ja voi elämä, kun ei vaan jaksanut! 5 kilon painot tuntu ihan mahdottomilta nostaa ja muutenkin ei vaan jaksanut. Huomasi mitä saa aikaan kahden viikon löhöily ja roskaruoka. Ihan kamala olo tuli.

Maanantaina menin salille ihan normaalisti ja heitin jalkaprässiin 70 kiloa, niin ei vaan noussut ylös! Siis ihan kamalaa miettiä miten kahdessa viikossa pystyy menemään kehityksessä näin alas. Jouduin siis tyyliin nyt tekemään 40 kilolla ja silti tuntu kamalalta. No eiköhän tässä vielä samoihin kilomääriin päästä. Varmaan päässyt painokin nousemaan näillä roskaruoka määrillä. No se selviää ensi viikolla. Saatetaan siis olla aikataulusta jäljessä, mutta suunta on kai vaan ylöspäin.

Tuntuu että kaikki nää postaukset alkaa olemaan samanlaisia. Pitäis keksiä jotain muita ideoita mistä vois postailla. Tämäkin nyt oli vaan todella nopeasti kirjoitettu, mutta nyt juuri ei ole aikaa tehdä tämän kummallisempaa postausta. Kirjoittelen taas paremmalla ajalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti